Održana konferencija ” Europa na prekretnici”

Europa se trenutno nalazi u kritičnoj točki u svojem razvoju i odluke koje se sada donose ostavit će veliki utjecaj na budućnost. Free Market Road Show 2012 okupit će međunarodne govornike koji će kroz formu panela biti potaknuti na diskusiju s ciljem da se nađu rješenja za izazove koji stoje pred nama.

Ova konferencija koja se odvija na prostoru cijele Europe stavit će naglasak na govornike kojima su ekonomija, politika i znanost uža područja njihovih djelovanja. Free Market Road Show podupire i promiče duh i misao „Austrijske škole ekonomije“ i poziva na njezinu implementaciju u aktualne struje u ekonomiji. Ekonomija slobodnog tržišta, individualna odgovornost i osobna ljudska sloboda temelji su razvijenog i prosperitetnog društva. Među ove vrijednosti spada i stavljanje prioriteta na održiva rješenja u aktualnoj ekonomskoj i monetarnoj krizi.

Austrijski centar za ekonomiju (AEC), Friedrich von Hayek Institut i druge institucije partneri ponosni su što organiziraju peti po redu Free Market Road Show ® 2012 u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Upiti i komentari mogu se poslati na [email protected]

Plaćanje kotizacije
Nakon što ispunite na našoj web stranici online prijavnicu za sudjelovanje na konferenciji Free Market Road Show 2012, ispostavit ćemo Vam račun na osnovi kojega ćete izvršiti uplatu kotizacije u iznosu od 250 kn (PDV uključen).

Za studente nema kotizacije.


Prilog HRT, emisija Puls Hrvatske, 28.5.2012.

Preuzmite program.

The Center for the Renewal of Culture promotes conservative values, liberty and the free market.

© 2018, The Center for the Renewal of Culture, All rights reserved.